facebook tracking
Tiimi

Some-mainonnan tiimi

Connect

Tervetuloa tutustumaan tiimiimme! 👋

Olemme neljän hengen tiimi täynnä luovaa osaamista, intohimoa työtämme kohtaan ja halua palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Meille työnteko on leikittelyä, kokeilemista ja tutkimista tuloksien saamisen lisäksi. Meitä kaikkia yhdistää uteliaisuus – ja olemme ylpeitä siitä! Some-mainonnassa jos jossain on pysyttävä jatkuvasti hereillä ja oltava valmiina ottamaan käyttöön uusia tapoja tehdä mainontaa.

Meillä kaikilla on omat asiakkaamme, joiden mainonnasta vastaamme itse tai yhdessä Google-mainonnan osaajan kanssa. Jokainen asiakkaamme saa taakseen koko tiimiin osaamisen, sillä tunnemme toistemme asiakkaat ja sparrailemme yhdessä ideoita mainonnan eteenpäin viemiseksi sekä mahdollisten haasteiden ratkaisemiseksi. Luomme houkuttelevaa mainontaa ja pyrimme löytämään kullekin asiakkaalle tehokkaimmat mainoskulmat. 

Olemme tiimi, jossa jokaisen vahvuudet pääsevät esiin. 💎 Meiltä löytyy osaamista some-mainonnan tekemisen lisäksi muun muassa analytiikan ymmärtämiseen sekä kuvien ja videoiden tuotantoon. 

Meidän jokaisen tie some-mainonnan tiimiimme on koulutuksen ja työkokemuksen puolesta erilainen. Meille tärkeää on vain se, että annamme kaikkemme ja haluamme viedä omaa osaamistamme jatkuvasti eteenpäin. Meillä hommat tehdään hyvällä fiiliksellä ja samalla hauskaa pitäen! 🙌

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Helsinki

Pohjoinen Rautatiekatu
00100 Helsinki Ajo-ohjeet matti@mediashake.fi Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta